Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen okosórát ajánlanátok,am...

Milyen okosórát ajánlanátok,amivel lehet hívást fogadni?

Figyelt kérdés
Xiaomi telefonnal lenne használva,így elsősorban xiaomi órát keresek,tetszik a t-rex ès a mi watch de ezek nem tudnak fogadni hívást,se óráról hívást indítani.Csak elutasít vagy nèmít.

2021. szept. 28. 12:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Samsung galaxy watch 4
2021. szept. 28. 13:32
 2/6 anonim ***** válasza:

t-rex az Amazfit nem?

Hát mivel nagyon új technológia még mindig így minél újabb darabot ajánlok. Nézd meg a kínálatot. KB átláthatatlan.

Samsung csak samsungal megy minden funkciójával, úgy hogy azokat elvetném.

Minden divat óramárkának van már okosórája is.

Én Olyat vennék amin a Google operációs rendszere fut a WearOS.

2021. szept. 28. 13:33
 3/6 A kérdező kommentje:

1. Az meghaladja a költsègvetèst.

2. Igen,a T-rex amazfit, xiaomi gyártó,valóban átláthatatlan ès nem is tudok funkció szerint így keresni.

2021. szept. 28. 15:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi a költség vetés de akkor ár szerint keressél.

Divat márkák belépő okos órái nem vészesek ám pl Fossil. Ezért divat márkák.

Bár nem tudom a költségvetést.

Jó hát nem csak divat márkáknak van drága okos órája, Casio -nak is van meg drága Svájci bradeknek is.

Bár nem okosórás weboldal de márkákon belül fel vannak tüntetve és néha akad egy teszt is.

[link]

Ez meg itt kifejezetten okosórás:

[link]

2021. szept. 28. 15:36
 5/6 A kérdező kommentje:
4. Köszönöm. Pont ez a bajom,hogy ahhoz hogy kiderüljön melyik tudja azt a funkciót amit szeretnèk,minden egyes típus leírását elkell olvasni vagy videót nèzni. Ezèrt szerettem volna konkrèt modelleket, árban a fent említett tipusokhoz hasonlót
2021. szept. 28. 16:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Amazfit GTS 2!
2021. okt. 1. 20:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!