Melyik elektromos rollert érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Szeretnék egy elektromos rollert vásárolni, de nem tudom melyik lenne a jó... Sajnos nem nagyon van tapasztalatom e téren. Tudna esetleg valaki segíteni aki ért hozzájuk?
A segítséget előre is köszönöm 🙂
2021. szept. 26. 13:19
1/5 anonim válasza:
Várj még vele. Épp módosítják a kresz-t, beleírják végre, hogyan és hol szabad közlekedni e-rollerral. Nehogy az legyen, hogy most megveszed, aztán pár hét múlva elsüllyeszted a kerékpártárólóban, mert az új szabályok mellett inkább nem is használod.
2/5 anonim válasza:
A többit nem ismerem, csak azt, amelyiket most vettük, xiaomi s1 nordic edition. Nagyon meg vagyunk elégedve veke, sport módban 25-el tud menni, aksi is sokáig bírja
3/5 A kérdező kommentje:
Mióta használjátok a xiaomi d1-et? Ausztriából írok amúgy és itt nem győzik eladó, de nem tudom miért🤷♀️
2021. szept. 26. 17:57
4/5 anonim válasza:
Pár hónapja van meg nekem, bár én az alföldön lakom, nincsenek hegyek. Ém csak jót olvastam róla, azért is mertem megvenni
5/5 A kérdező kommentje:
Értem
Olvasgatom a véleményeket, de mindhez írnak jót és rosszat is 🤷♀️ Remélem szerencsés vásárt teszek majd 😁
Köszönöm szépen a segítséget 🙂
2021. szept. 27. 06:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!