Van olyan 3mm vastag drót, ami bírja a hőt?
130 fokot az alumínium is kibír!
Vehetsz vas huzalt is. Pl. horganyzott fajtát.
Mázsa számra vásárolhatod:
Persze ha elárultad volna a feladatot és nem csak a kigondolt megoldást, talán közelebb lennénk a válaszokkal.
Igaz...
Nos akkor megjegyzem a kérdezőnek hogy a
drót: csupasz, tömör, szigeteletlen fém huzal
sodrony: csupasz, több elemi szálból sodrott, szigeteletlen (esetleg nem szigetelés célú védőbevonattal rendelkező) fém huzal.
vezeték: elektromos áram vezetésére való, villamos szigeteléssel ellátott tömör vagy sodrott, egy vezető eret tartalmazó huzal
kábel: elektromos áram vezetésére való, villamos és köpenyszigeteléssel ellátott tömör vagy sodrott, egynél több vezet eret tartalmaz
Továbbá a drótot sodronyt átmérőben mérik, de a vezetéket, kábelt keresztmetszetben!
"Egyébként a kérdés nagyjából értelmezhetetlen mert senkinek fogalma sincs mit is akarsz."
Te pedig a kritizálás helyett nem vagy hajlandó segíteni, hogy megoldódjon a kérdés.
Először tudni kellene mi a kérdés pontosan. Avagy mire gondolt a szerző!
Ha te tudod, akkor írd le a segítő választ!
Köszönöm a sok haszontalan választ, mondjuk érthető a támadás, mert én sem fejtettem ki a kérdést, de nem is hittem, hogy ennyien válaszolnak hirtelen. Egyáltalán nem barkácsolásra, vagy bármiféle elektromossággal kapcsolatos dologra kellene egyébként.
Az egyik hobbym a szobrászat (süthető gyurmával) és a szobor alapjához kellene egy viszonylag vastagabb drót, ami bírja a 130-140 fokot, és nem olvad, nyúlik. Alu drótból nekem is van 1,8-as, 2-es, de egy 2,5-3mm kellene minimum belőle, és alternatívaként kérdeztem rá, hátha van-e bármiféle olyan megoldás, amivel stabilan lehet egy szobornak alapot csinálni úgy, hogy azért mozgatható, mint az alu drót és bírja is a hőt. 1-2 helyen láttam ekkora méretben, de ott csak nagyobb mennyiségben lehet rendelni, külföldről meg egy vagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!