Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az olcsóbb iquos is jó annyira...

Az olcsóbb iquos is jó annyira, mint a drágább?

Figyelt kérdés
Láttam, hogy kb. 19000-25000-ig vannak. A drágább mivel jobb?

2021. szept. 25. 13:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem iqos 3 duom van.

Igazabol mindegyik ugyanazt tudja, ha jol ertettem anno a dohanyboltos csaj magyarazatat, abban van elteres tudtommal, hogy a regebbi tipusokat gyakrabban kell tolteni, illetve en 2 heets-et tudok elszivni egymas utan (ha akarok, de ezt nem hasznalom ki), mig a 2.4-es Iqos csak egy heetset enged elszivni, utana varni kell, amig feltoltodik a keszulek a tartojaban.

+kinezetben is van azert valamennyi kulonbseg, de nekem pl ez annyira nem volt erdekes.

Most raneztem, van meg az iqos multi, ezt nem ismerem, de leiras alapjan 10 heetset tudsz elszivni egymas utan vele, ha jol ertem.

2021. szept. 25. 13:39
 2/4 anonim válasza:

Igen, iqos 2.4 csak egy heets-et tudsz elszívni utána 4 perc múlva tudod a következőt.

Nekem iqos 2.4 plus-om van, naponta szoktam tölteni a készüléket éjszakánként, de 2 napig is bírja töltés nélkül, ez nálam 2 és fél doboz heets-et jelent.

2021. szept. 25. 15:25
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem vagyok egy láncdohányos, így nekem 20 szál heets 2-3 napig elég lenne.

1-2. Ti éreztek különbséget egészség szempontjából mióta azt szívjátok?

Amikor bejött az e cigi, akkor kb 1 hétig bírtam, mert nagyon köhögtem tőle (az az amibe liquidet kellett venni)

Ettől nincs ilyesmi? Hamar hozzá lehet szokni?

2021. szept. 25. 23:06
 4/4 anonim válasza:

Még csak 1 hónapja használom, ezért egészség szempontjából nem tudok nyilatkozni.

Ez nem olyan, mint az e-cigi, nem kaparja, irritálja a torkot, én nem is köhögök tőle.

2021. szept. 26. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!