Fellehet törni úgy valakinek a facebook-ját, hogy ne legyen semmi nyoma?
Valószinűleg manipulálni probált a személy, hogy kiderítse vannak e olyan beszélgetések, amikröl nem kellene tudnia, de azért érdekel, hogy tényleg lehetséges e.
Pontosan így fogamlazott "bosszút akarok állni bizonyos embereken, akik ártottak nekem..., és van egy ismerősöm aki úgy fel tudja törni mások facebook-ját, hogy azok ne tudjanak róla, hogy ne kapjanak semmi értesítőt... sőt még a kitörölt üzeneteket is vissza tudják olvasni"
A csaj a kiszemeltem volt..
És nem jött el a randi helyre... 1órát vártam rá egy plüss macival... a telefont is rám nyomta... szóval eszméletlen össze vagyok törve...
De ettől függetlenül érdekel, hogy mennyire lehet ennek igazság alapja, vagy csak szimplán manipulálni próbált.
"Ez hogyan lehetséges?"
Mi, az idióta képzelgések a facebookról? Például a tudatlanság eredményez ilyesmit. Ehhez hasonló volt régen, amikor még azt hitték az emberek, hogy az istenek irányítják a körülöttük lévő dolgokat, és nyalni kell nekik, különben begorombulnak. Ezért divat volt hogy áldozatokat hoztak, és konkrétan szilárd meggyőződésük volt hogy ez így helyes, és hasznos.
És voltak olyanok, akik egy kissé jobban átlátták a helyzetet, és azt, hogyan lehet visszaélni vele. Ők foglalkoztak rontásokkal, meg varázslásokkal és effélékkel, amiből egész jól meg lehetett élni.
Ennek analógiájára ma is vannak, akik azt hitetik el az arra fogékonyakkal, hogy képesek fecebookot törni, és hasomló emberfeletti cselekedeteket véghezvinni, mert annyira okosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!