Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Fellehet törni úgy valakinek...

Fellehet törni úgy valakinek a facebook-ját, hogy ne legyen semmi nyoma?

Figyelt kérdés

Valószinűleg manipulálni probált a személy, hogy kiderítse vannak e olyan beszélgetések, amikröl nem kellene tudnia, de azért érdekel, hogy tényleg lehetséges e.

Pontosan így fogamlazott "bosszút akarok állni bizonyos embereken, akik ártottak nekem..., és van egy ismerősöm aki úgy fel tudja törni mások facebook-ját, hogy azok ne tudjanak róla, hogy ne kapjanak semmi értesítőt... sőt még a kitörölt üzeneteket is vissza tudják olvasni"

A csaj a kiszemeltem volt..

És nem jött el a randi helyre... 1órát vártam rá egy plüss macival... a telefont is rám nyomta... szóval eszméletlen össze vagyok törve...

De ettől függetlenül érdekel, hogy mennyire lehet ennek igazság alapja, vagy csak szimplán manipulálni próbált.

2021. szept. 20. 20:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sokkal valószínűbb, hogy csak mondott valami olyat rólad a lánynak, ami miatt nem akart veled találkozni.
2021. szept. 20. 20:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet. A facebook naplóz minden bejelentkező ip címet és kész. Ez van. Amúgy még, ha ki is találja a jelszavad, állítsd be a 2 lépcsős jóváhagyást, hogy pl telefonon is kérjen tőled vissza igazolást. A kitörölt üzeneteket nem lehet elolvasni, azt csak azok látják akik moderálnak és ehhez saját felhasználójuk van és azt is csak intraneten, cégen belül. Ez egy full kamu amit mondott, csak a lelkiismereteddel akart játszani.
2021. szept. 20. 20:52
 3/8 grafno ***** válasza:
0%
Lehetséges. Az üzenet visszahozasa nem. 2.lepcsos azonosítás és akkor már szinte lehetetlen belepni más eszközről
2021. szept. 20. 21:09
 4/8 anonim válasza:
25%
Igen, sajnos igen, de ez nagyon ritka. Szerencsére kevesen tudják hogy kell... Változtasd meg a jelszavad, és védd le a fiókod. Ne adj meg telefonszámot, meg semmit személyes adatot, akkor nem lesz baj.
2021. szept. 20. 21:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Ez hogyan lehetséges?
2021. szept. 20. 21:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet xD Nem tudom a sok youtube skilles miért hiszi, hogy lehet. Rengeteg olyan dolog van a weblapon aminek működése a kliens oldaltól független. Pl naplózza az ip-ket és nem tudod törölni.
2021. szept. 20. 22:12
 7/8 anonim ***** válasza:
83%

"Ez hogyan lehetséges?"

Mi, az idióta képzelgések a facebookról? Például a tudatlanság eredményez ilyesmit. Ehhez hasonló volt régen, amikor még azt hitték az emberek, hogy az istenek irányítják a körülöttük lévő dolgokat, és nyalni kell nekik, különben begorombulnak. Ezért divat volt hogy áldozatokat hoztak, és konkrétan szilárd meggyőződésük volt hogy ez így helyes, és hasznos.

És voltak olyanok, akik egy kissé jobban átlátták a helyzetet, és azt, hogyan lehet visszaélni vele. Ők foglalkoztak rontásokkal, meg varázslásokkal és effélékkel, amiből egész jól meg lehetett élni.

Ennek analógiájára ma is vannak, akik azt hitetik el az arra fogékonyakkal, hogy képesek fecebookot törni, és hasomló emberfeletti cselekedeteket véghezvinni, mert annyira okosak.

2021. szept. 21. 00:04
 8/8 ZOTYADEEJAY ***** válasza:
Ha nincs bekapcsolva a 2 lépcsős azonosítás lehetséges. Ha be van akkor nem, mert a felhasználói accountod hozzárendeled pl a telefonszámodhoz.E mailedhez, attól függ hogy állítod be.
2021. szept. 21. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!