Logitech G29cel lehet PS4en, a GTA 5tel játszani?
Figyelt kérdés
Vettem egy Logitech G29es kormányt, és úgy kipróbálni a GTAt, de nem reagál semmire, valaki valami ötlet/tapasztalat?2021. szept. 20. 18:36
1/5 anonim válasza:
add inkább nekem tesóm, úgyis tönkrement a pedálom
csak a pedálok kellenek, oksa,?
3/5 R.;M.; válasza:
Eleve a G29 szimulátor kormány így lehet a GTA-val nem is fog működni, de ha tévedek valaki kijavít.
Viszont kipróbálnám szimulátor játékkal hogy azzal működik-e. Mint például Project Cars vagy annak második része. Vagy Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator de van még ezeken kívül szimulátor játék több is, de most nem listázok többet.
4/5 A kérdező kommentje:
Más játékkal működik, de valszeg a GTA nem engedi, mert ott egyáltalán nem reagál semmire sajnos:(
2021. szept. 21. 16:01
5/5 anonim válasza:
Úgy látom kell hozzá átalakító. Nem tudom miért bonyolították meg így, PS2-őn simán lehetett kormánnyal tolni a GTA-kat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!