Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Logitech G29cel lehet PS4en,...

Logitech G29cel lehet PS4en, a GTA 5tel játszani?

Figyelt kérdés
Vettem egy Logitech G29es kormányt, és úgy kipróbálni a GTAt, de nem reagál semmire, valaki valami ötlet/tapasztalat?

2021. szept. 20. 18:36
 1/5 anonim ***** válasza:

add inkább nekem tesóm, úgyis tönkrement a pedálom

csak a pedálok kellenek, oksa,?

2021. szept. 20. 18:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Más hátékkal működik?
2021. szept. 20. 20:14
 3/5 R.;M.; válasza:

Eleve a G29 szimulátor kormány így lehet a GTA-val nem is fog működni, de ha tévedek valaki kijavít.

Viszont kipróbálnám szimulátor játékkal hogy azzal működik-e. Mint például Project Cars vagy annak második része. Vagy Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator de van még ezeken kívül szimulátor játék több is, de most nem listázok többet.

2021. szept. 20. 22:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Más játékkal működik, de valszeg a GTA nem engedi, mert ott egyáltalán nem reagál semmire sajnos:(
2021. szept. 21. 16:01
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Úgy látom kell hozzá átalakító. Nem tudom miért bonyolították meg így, PS2-őn simán lehetett kormánnyal tolni a GTA-kat.

2021. szept. 21. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!