Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » E-cigim folyamat köpködi a...

E-cigim folyamat köpködi a liquid et. Miért csinálja ezt ?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyenem van. Próbáltam 0,5 és 1,0 Ohm os porlasztóval is. 30PG/70VG alap löttyöt használok. Ebből is már 2 márkát próbáltam aromából is több fajtát. Keverési arányon is próbáltam változtatni. Az eredmény mindig ugyan az. Felköpködi a forró liquid et és kicszett kellemetlen érzés.

2021. szept. 10. 17:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Több van. Amit itthon használok az:

oxva velocity ez egy pod és átalakítható

mod-á.Egyetlen hibája van egy idő után

könnyen kinyílik az akku fedele.

Ha csak otthon használod ez nem számít.

2021. szept. 10. 18:06
 12/15 anonim ***** válasza:

Amig írsz én is, van amit később veszek észre.

5 csomag (25 db)porlasztót dobtam ki.

Mindegyikből kipróbáltam egyet, mind köpködött.

2021. szept. 10. 18:09
 13/15 anonim ***** válasza:

Ennek porlasztóknak az 1.5 ohmos változatát próbálhatod esetleg, az még a 30PG/70VG leveshez is a legmegfelelőbb.

Ha már oxygain, akkor pl. ez [link] egy jó választás (nekem is van többek közt 2 ilyen is, már 4 éve üzemelnek), de ez a kép [link] nem valós (hacsak nem egy óriás kezébe adták :) valójában ekkora: [link]

2021. szept. 10. 20:06
 14/15 A kérdező kommentje:
1,5 Ohm os ? Olyat nem találtam belőle gyári porlasztót. Esetleg tudsz dobni egy linket ? Mert van olyan problémám itt az ecigi világba hogy nem tudom mi kompatibilis mivel . :)
2021. szept. 10. 20:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Trafikokban is van 0.5, 0.6, 1.0 és 1.5 ohmos porlasztó ehhez, de ott van az oxygain választéka [link] között is. Joyetech BF Clapton – 1,5 Ohm [link]
2021. szept. 10. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!