Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kamu amazonos pénzlevonó...

Kamu amazonos pénzlevonó akármit hogyan lehet megszűntetni?

Figyelt kérdés
Fizettetett valamit, majd elkezdett vonni 24 eurókat. Ezt hogyan lehet lemondani megszűntetni, kamu cég esetén?
2021. szept. 4. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Letiltatod a kártyát.
2021. szept. 4. 20:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Valami egyéb megoldás? Vagy csak ez lehet? leveszem róla a pénzt és tiltás?
2021. szept. 4. 20:47
 3/7 anonim ***** válasza:
37%
A banknál letiltatod. És kéred hogy az előzőeket is vonják vissza ha tudják.
2021. szept. 4. 20:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell levenned a pénzt. Letiltatod a jelenlegi kártyád és csinátlatsz újat. A bankszámlád ugyna úgy megmarad.
2021. szept. 4. 21:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, letiltattam!
2021. szept. 5. 00:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezt hogy sikerült? Nem a hivatalos oldalukról rendeltél? 🥺 Na akkor nekem is figyelnem kell, de ha tudsz használd inkább az appjukat.
2021. szept. 5. 07:46
 7/7 A kérdező kommentje:
igen, sajnos egy nagyon szépen felépített kamu oldal volt ami nem tűnt fel elsőre, főleg kora reggel 🙄🙄 később amikor újra ránéztem már kiszúrtam, de akkor nem. Szokásos továbblépegetés, szerződési feltételek pipa, és már mentette is a bankkártya adatokat amibe beleegyeztem, hogy hetente levonjanak 24 eurót 🙄
2021. szept. 5. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!