Létezik egyszerű elemes időkapcsoló, ami egy áramkört kapcsol a beállított napszakban??
Egy elemes táskarádiót szeretnék működtetni, egy szintén elemes időkapcsolóval, de sehol nem találok ilyen időkapcsolót.
Csak ilyen nagyon bonyolultat horror áron.
Ha már mindenképp elemes cuccot akarsz működtetni, akkor vegyél egy olyan kimeneti feszültségű adaptert amivel tud működni, majd dugd be ebbe:
Voilá!
Ennél olcsóbbat és egyszerűbbet nem találtam, úgyhogy szerintem ez lesz az ami nekem kell. [link]
Már csak egy 8db-s elemtartó dobozt kell hozzá vennem.
Szerintem hamar le fogja színi az elemeket. De ne legyen igazam
Talán azt lehene csinálni hogy egy kis méretű napelem panelre rákötni egy relét. Amikor van elég fény (nappal van) meghuzatja a relét a napelem. Amikor meg beesteledik kiejt a relé és egy ejtve záró érintkezőn keresztül kapcsolja be a rádiót.
A napelemmel meg még tölteni is lehetne a rádiót
#4 vagyok:
Nem akarlak elkeseríteni, de a linkelt időkapcsolód adataival akad némi problémám!
Az oldal állítása szerint 12V-on a maximális terhelhetőség 1000W, digitális rendszeren keresztül.
Nos, akárhogy is számolom az 83A áramerősség, amit egy digitális kapcsolórendszer legfeljebb sci-fi kategóriában bír el!
Valami bűzlik, én a helyedben messze elkerülném!
Ez kb olyan, mint amikor a PC-hangszórókra ráfirkantják, hogy 120W. XD
Ismét #4:
Persze nem mondom azt hogy lehetetlen, de egy ilyen profi cuccot nem 9900-ért kapnál meg! Vicckategória.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!