Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egy szarvasi kávőfőzőhöz...

Egy szarvasi kávőfőzőhöz képest sokkal finomabb kávét főz egy olcsó automata gép?

Figyelt kérdés
Pl Philips Series 2200

2021. aug. 30. 14:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Relatív. Van, aki kifejezetten szereti a kotyogósban főtt kávét, én is köztük vagyok.

Egyébként némi trükközéssel lehet abban is kevésbé keserű kávét főzni.

[link]

2021. aug. 30. 14:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ízlés kérdése. Ha valaki minnél sötétebb kávét szereti, karakteres keserű ízzel akkor a retro készülékek való neki.

Aki utálják a kátrányos, szénpor ízű kávékat azok nyugodtan nyissanak az új készülékek felé amik nem gőzzel próbálják kioldani az aromákat a kávéból, hanem 15-20 bár nyomású vízzel.

2021. aug. 30. 15:24
 3/6 Zzzoli ***** válasza:
100%
Nyilván függ az alapanyagtól is, az is igaz hogy a hagyományossal jóval erősebbet is tudsz főzni, viszont ha lesz egy automata géped, imádni fogod. Kitapasztalod hogy melyik szemeskávé ízvilága fekszik neked, másrészt a komfortja megfizethetetlen!
2021. aug. 30. 16:46
 4/6 A kérdező kommentje:

pl ilyeneket szoktam venni szemesbe, és itthon ledarálom:

tchibo sicilia/milano style, aldis lidlös kávék, segafredo

2021. aug. 30. 16:48
 5/6 Zzzoli ***** válasza:
100%
Nekünk hiába írod le hogy milyet szoktál venni. Az hogy milyen ízlik neked, a te ízlésedtől függ. Ha lesz egy automatád, majd próbálgatod, van választék bőven.
2021. aug. 30. 17:38
 6/6 KLENOVICS LÁSZLÓ ***** válasza:

Kávéházi ízvilágra számíthatsz egy Philips automata kávéfőzővel.

A Szarvasi kotyogóval azt nem éred el,de az árkülönbség is jelentős.

Nekem egy Breville karos tejhabos gépem van, ugyanolyan kávét, cappuccinot főz mint a teljesen automata, az ára pedig "csak" 75k.

2021. aug. 31. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!