15ezer forintig tudnátok nekem ajánlani wireless fülhallgatót? A hangminőség és a zajszűrés nagyon fontos.
árukereső-fejhallgató-wirelles-15k
és válogass
Ezt a zajszűrős dolgot sosem értettem. Szerintem felesleges, drága és veszélyes is. Ha utcán vagy, nem árt ha azért hallod ha csikorog a fék vagy dudál a kocsi. Ha meg a szobádban vagy pl, akkor ott csend van, nincs szükség rá.
Nekem egy 20 ezres Sony vezeték nélküli fajhallgatóm van. Meg vagyok elégedve vele. De amúgy szerintem a márkásak közül mostanában nem találsz már olyat, ami nem szól legalább elfogadhatóan. Az meg egy másik dolog, ha felteszel egy több-tízezrest, és hallod a különbséget köztük.
Egyébként mostanában a Marshall fejhalgatókkal szemezgetek, de azok 20ezer felett kezdődnek.
Szerintem te is spórolj még rá egy kicsit, 20k körül már nagyobb a választék bármelyik márkából.
Ha meg sürgős, akkor tényleg az van, hogy keress az árkategórián belül, aztán olvasd el a véleményeket róla különböző oldalakon is, akár angolul is. Én legalábbis így szoktam.
Hát, nem konkrét válasz a kérdésre,de azért remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!