150mbps Le és 50mbps feltöltéses internet gyorsnak számít?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy általános dolgokhoz pl Netflix,filmnézés,és egyéb sima internethasználat, videónézés,böngészéshez keresek csomagot és találtam egy tök jó ajánlatot ezekkel a paraméterekkel. Szerintetek elég gyors ez az internet ezekhez az igényekhez? ( 2-en lakunk szóval lehet egyszerre két terhelés van)2021. aug. 29. 09:53
1/10 anonim válasza:
Mbps lesz az inkább nem?
Ha 150 Mbps akkor az kb elég. WIFIn nem is megy át több.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen, bocsánat elírtam. Nagyon nem vagyok ezekbe otthon. Csak most költözök és ehhez keresem a megfelelő internetet :D
2021. aug. 29. 10:08
4/10 anonim válasza:
#1 Azért nem mindegy milyen wifin, milyen eszközön, és mekkora sebességű kapcsolaton.
Wifi 5 mobillal:
Wifi 6-on átjön ott 800 Mbps is.
De, hogy a kérdésre válaszoljak. 150/50 ha megvan, az elég kell legyen mindenre.
5/10 anonim válasza:
Bőven sok. Nálunk 100/50 Mbps körül van, hármunknak. Nincs olyan helyzet, hogy ne legyen elég, 4k-t simán bírja, mi kell még. Torrentezésnél is 5 perc alatt leszed bármit, ha torrenteznék :))
6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát!!!
2021. aug. 29. 11:45
7/10 anonim válasza:
Elég egy átlagos háztartásban, de mai szemmel nézve nem mondhatni gyors-gyorsnak, tekintve hogy már elég sok helyen elérhető a(z) (akár 2) gigabit-es net több szolgáltatótól. Persze ha nem egy relatíve "kiforrottabb" városról, lefedettségről beszélünk, akkor ez a 150/50 Mbps bőven jó.
8/10 anonim válasza:
Bőven elég akár 4K videók online nézésére is.
9/10 anonim válasza:
Az optikán a legkisebb elérhető sebesség (nálunk) a 150 Mbit/s, a plafon meg azthiszem 2000 Mbit/s, tehát ha utóbbihoz mérjük, elég lassú. Egyébként pedig a 150 Mbit/s nem mondható lassúnak, egy időben több átlagos felhasználót bőven kiszolgál, mehet a YouTube is nagy felbontáson. Engem, mint egyedüli felhasználót itthon meg főleg kiszolgál, nekem felesleges ennél nagyobb.
10/10 anonim válasza:
Nem számít se gyorsnak, se lassúnak. Átlagosnak mondanám, de mindenre elég. Nekünk 1000/1000 van és csak a le/feltöltésnél jön ki az előnye, a mindennapi használat során 50-es letöltést sem használ ki az ember, mert online játékra, videók, streamek nézéséhez (4K-ban sem) nem kell ennél több. A 150 több embert is kellemesen kiszolgál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!