Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Windows 10-en muszáj pinkódot...

Windows 10-en muszáj pinkódot használni belépéshez?

Figyelt kérdés
Próbáltam kikapcsolni a beállításokban a pinkódot,de ha kikapcsolom akkor meg a windows hello opciót kell használni.Nem lehet beállítani úgy mint a régi windowsokon,hogy nem kell semmilyen kód,csak bekapcsolom és belép?

2021. aug. 28. 15:42
 1/5 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%
Ki kell jelentkezned a Microsoft fiókból és akkor nem kell jelszót beállítani.
2021. aug. 28. 15:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Na sikerült is.Egyébként tudom törölni a microsoft fiókom?Mert egyáltalán nem használom,és a gépet is csak netezésre.Lesz bármi hátrányom ha törlöm a fiókot?
2021. aug. 28. 15:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is Microsoft fiók nélkül használom a windows 10-et. Különöseb hátrány nem ér.
2021. aug. 28. 16:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Icloud fiókhoz értesz? Arra lennék kívácsi ha pl xy@icloud.com az email címem,akkor ugye ez már foglalt,és azt hogy xy nem használhatom fel még egyszer.De ha törlöm az "xy" fiókot,akkor újra elérhetővé válik a felhasználónév,és regisztrálhatok az "xy" névvel újra?
2021. aug. 28. 16:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez az adott oldal szabályaitól függ
2021. aug. 28. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!