Az ipad-nek mindegy milyen Apple pencil-t veszek?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy ipad air 4-et (2020as) és szeretnék venni egy Apple pen-t is, hogy jegyzetelni tudjak. De fogalmam sincs milyent vegyek, vagy ez teljesen mindegy? Esetleg tudnátok egy kicsit segíteni? Előre is köszönöm :)2021. aug. 26. 20:11
1/5 anonim válasza:
Nem mindegy!
Az iPad Air 4 a második generációs Apple Pencillel kompatibilis
Az első generációssal nem működik.
Működik sok más tollal is, de az Apple Pencil funkcióit nem tudják.
2/5 anonim válasza:
Ja még annyit, hogy alaposan nézz utána a kedvezményeknek, akcióknak!
Ilyenkor szokott lenni iskolakezdéses, back to school akciók, illetven van olyan is amikor adnak pencilt az iPadhoz. Én is akkor vettem iPadod amikor hozzámvágtak egy Pencilt is mellé ingyé'! :)
3/5 A kérdező kommentje:
1es köszönöm szépen a felvilágosítást, utána is néztem és már felére leárazva megtudom venni a pen-t és kapok hozzá ajándékba kopás védőket is :)
2021. aug. 26. 20:39
4/5 anonim válasza:
Szuper!
Ha kérdésed van az iPad-al, iPadOS-el, tedd fel nyugodtan itt a gyakorin, igyekszünk segíteni!
5/5 anonim válasza:
Az Apple egy hivatalos viszonteladója az iStyle hálozat, aminek több helyen is van üzlete, ahol ki is próbálhatod az iPhoneokat és a Maceket is, sőt DIÁKKEDVEZMÉNY is van náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!