Hogyan tudok lejátszási listát létrehozni? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Total commanderbe mentettem le nyelvvizsgához hanganyagokat, és egy lejátszási listába szeretném őket rendezni, hogy egymás után szóljanak folyamatosan. Ezt hogyan tudom megtenni?2021. aug. 20. 13:01
1/2 anonim válasza:
Kell egy alkalmazás, ami a lejátszási lista alapján fogja lejátszani.
2/2 anonim válasza:
"Total commanderbe mentettem le "
Nem, nem Total Commanderbe mentetted le, az egy fájlkezelő, mint az Windows Iintéző.
Használj egy tisztességes hanglejátszót, mint pl. a Winamp, ahol a lejátszólistát tetszésed szerint rendezgetheted.
De a nulladik verzió, hogy átnevezed, pl. a fájlnév elé egy számot beszúrsz és máris sorba rendeződik. A rafinált kötegelt átnevezésekre a Total Commander pont alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!