Média marktban ki lehet próbálni bent a polcon lévő mérlegeket anélkül, hogy megvenném?
Figyelt kérdés
Csak egyet kellene mérnem 😅 pontos grammot.
Azért meg nem akarok mérleget venni 😃😃😃 Többet sosem használnám.
2021. aug. 18. 17:48
2/13 anonim válasza:
... es amugy sem mernek annyira pontosan.
3/13 anonim válasza:
patikában vagy ékszerésznél kérd meg hogy mérjék le neked amit szeretnél.
4/13 A kérdező kommentje:
Pl van ilyen a médiában is, ezt láttam más oldalakon is és ott írja, hogy elemmel szállítva. Ezért gondoltam, hogy akkor médiában megoldanám azt az egy mérést :)
Ékszerüzletben hülyén érezném magam, hogy csak azért megyek be, hogy mérjen meg nekem valamit :)
2021. aug. 18. 18:12
5/13 anonim válasza:
Én próbálgattam Auchanban például, a legtöbben volt elem, de volt, hogy átraktam az elemet egyikből a másikba, hogy ki tudjam próbálni.
6/13 anonim válasza:
Ja, de azok konyhai mérlegek voltak mondjuk. Egyébként azok is kb. grammra pontosan mérnek, főleg a kisebbek.
7/13 A kérdező kommentje:
Konyhai mérleg van itthon, de az csak 5 g- 5 kg - ig mér. Ezt nem is érzekeli, kisebb 5 grammnal.
2021. aug. 18. 18:43
8/13 anonim válasza:
Amúgy mit akarsz lemérni, ami 1 vagy 2 vagy 3 vagy 4 gramm? És miért fontos ez?
9/13 anonim válasza:
Hát akkor a MM-ban hiába próbálkozol, azok is konyhai mérlegek hasonló méréshatárral.
10/13 A kérdező kommentje:
#9 Ez nem éppen így van
Van többféle preciziós mérleg is a médiában is aminek 0,01g-100 g (vagy 500 g) a méréshatárai :)
Pl. amit linkeltem is feljebb, ez is, de többféle is van
2021. aug. 19. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!