Probléma a snappel?

Figyelt kérdés
Iphone 7-es telefonom van, és ma a snapchat nem mutatta ki az értesítéseknél az adott ember bitmojiját. Kitöröltem az alkalmazást, majd újra letöltöttem, ki be kapcsoltam az értesítéseket, újraindítottam a telefonomat, de semmi nem segített, pedig néztem a beállításokban, s be van állítva, hogy mutassa a bitmojit az értesítéseknél? Visszaáll magától, vagy valaki valamit tippet, hogy hogyan “javítsam meg”?

2021. aug. 18. 14:52
 1/1 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:

Esetleg azt próbálhatod meg, hogy a beállításokban van olyan hogy clear cache, meg ilyen clear kezdetű dolgok, azokra rányomsz. Lényeges infók, beszélgetések, becenevek, mentett képek nem fognak elveszni. Ha ezután sem jó, akkor két dolgot tehetsz: vársz, hátha egy frissítéssel kijavítják, vagy jelented bug-ként (beállításokban szintén) és várod hogy kijavítsák.

A snapchaten gyakran történnek ilyen bugok, nekem is volt egy hibám, amit napi szinten jelentettem nekik, pár hónap után kijavították. Szóval tényleg figyelik a jelentéseket, csak hosszú a várólista.

2021. aug. 18. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!