Lehetséges hogy a hangfal befog valami cb rádiót vagy bármi hasonlót?
Figyelt kérdés
Van egy hangfalszettem ami egy mélynyomóból és két hangfalból áll. Ma lettem rá figyelmes, hogy halk beszédet hallok a hangszórókból. Akkor is ugyanolyan alig hallható volt, mikor teljesen felhangosítottam a számítógép hangerejét is és a hangfalszettet is.
Annyira halk volt, hogy azt sem tudtam megállapítani hogy milyen nyelven beszéltek. Mi lehet ez?
2021. aug. 15. 18:56
1/5 anonim válasza:
Bameg te erre nagyon figyelj oda mert a földönkívüliek akarnak veled kapcsolatba lépni.
2/5 anonim válasza:
Van ez így. Megszokod vagy lecseréled.
4/5 anonim válasza:
Elektronikus készülékek hosszú vezetékei a Kossuth Rádió középhullámú adását szokták összeszedni a 540 kHz-es frekvencián.
5/5 anonim válasza:
Egy erősítő bemenete szerencsétlen esetben képes lehet valamilyen rádióadást fogni. Ahogy 4-es írta a legvalószínűbb egy nagy térerejű adó, nálunk ez a Kossuth adó a középhullámon. A jel továbbhalad az erősítőben, aztán valamelyik fokozatban demodulálódik és ezután már hallhatóvá válik. Mivel a hangerősítőben nincsenek hangolt körök, ezért szinte bármilyen frekvenciájú adó „vétele” előfordulhat. A leggyakoribb valamelyik közép- vagy rövidhullámú adó. A rövidhullámok néha „csodákra” képesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!