Milyen a Second Life játék? Ingyenes-e vagy néha kell érte fizetni amikor úgy gondolom?
Figyelt kérdés
Help Mee2010. aug. 29. 16:59
1/4 <b>Chuck Norris</b> válasza:
egy unalmas, teljesen értelmetlen játék. szerintem.
ingyenes, de vannak benne dolgok amikért fizetni kell, de azok nem jók semmire, csak a rajoskodást szolgálják.
2/4 A kérdező kommentje:
:D te vagy az értelmetlen :D:D én már 2 éve játszok vele és máig nem unom meg te :D:D
2010. szept. 3. 21:49
3/4 anonim válasza:
Húh megnéztem inkább a játékról nem mondok semmit. :D
A hivatalos oldal szerint ingyenes a regisztráció. Szerintem nem kell fizetni érte.
Úgy tudom ez volt régen a Frei dossziéba. =) Akkor még fizetni kellett érte. Szerintem megbukott a játék és ingyenessé tették.
4/4 <b>Chuck Norris</b> válasza:
jajjj teeee és 2 év alatt nem vetted észre hogy ingyenes ?:D személyes vélemény volt, sokaknak tetszik, és mégsokabbaknak nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!