Az aliexpress végösszegben tényleg benne van a vám?
Fogalmam nincs hogy melyik kategóriába rakjam, ezért bocsánatot kérek.
Szeretnék rendelni aliexpressről, viszont ugye már a kis értékű rendelések is vámkötelesek. Az oldal azt írja hogy az árba beletartozik a vám, és ez lehet hogy az én hülyeségem de nem bízom benne. Egyszer rendeltem amerikából a journeys-től egy cipőt, mert itthon nem lehet kapni. Kb 30.000 forint volt maga a cipő, de majdnem 50.000-et kellett fizetnem hogy a kezembe kapjam. Ahogy beérkezett az országba, elkezdtek hívogatni hogy milyen anyagból készült és ehhez hasonló hülyeségekkel, kérdés nélkül tárolták valami raktárban amit ki kellett fizetnem vagy nem kaphattam meg a cipőt, nagyon nagyon problémás volt és nem szeretném ezt mégegyszer végigcsinálni. Valaki rendelt már a vámos törvény óta aliexpressről? Biztos, hogy nem kell extra pénzt fizetni, nem csinálnak balhét belőle? Tudom hogy nem csak kínai eladók vannak, de a nagy részük az szóval engem az érdekelne. Nagyon köszönöm előre is.
Ha a német amazonról rendelsz és a német amazontól akkor az Németországból jön.
Ha a német amazonrol rendelsz de más cégtől, akkor onnan jön, ahonnan ők mondják, hogy jön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!