Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy tudnám vissza mondani a...

Hogy tudnám vissza mondani a szupershopping-on rendelt rendelésem?

Figyelt kérdés
Valaki tapasztalat?

#vásárlás #online #Szupershopping
2021. aug. 9. 10:48
 1/7 anonim ***** válasza:
2021. aug. 9. 10:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is ott néztem és írtam is nekik még reggel, de nem írtam vissza és kezdek már egy kissé aggódni.
2021. aug. 9. 10:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Megoldódott.
2021. aug. 9. 11:12
 4/7 A kérdező kommentje:

Most mi a jó eget csináljak?

Vissza mondtam egy csomagot és vissza is írták, hogy a rendelésem törölték. Erre, ma kapok egy emailt, hogy a csomagot átadták a futárnak...

Próbáltam, hívni is, de azt mondja be, hogy "ehez a számhoz előfizetés nem kapcsolható". Már, írtam is nekik, messengeren, emailben és semmi válasz nem jött? Mi tévő legyek?

2021. aug. 11. 18:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Örülj, hogy legalább kaptál valamit a pénzedért, és nem csak simán megléptek vele.

Bár akármi is lehet még, majd kiderül. Más is kapott már email-t hogy feladták a csomagját, aztán amikor nem jött semmi és érdeklődőtt a csomagszállítónál, azok erősen csodálkoztak, hogy nincs semmiféle csomag.

Vannak ilyen eldobható webshopok, meg két hónapot max, beszed pár 10 milla összeget megrendelésekre, de nem küld semmit.

[link]

[link]

2021. aug. 11. 23:38
 6/7 anonim ***** válasza:
"meg két hónapot max" -> megy két hónapot max
2021. aug. 12. 00:39
 7/7 A kérdező kommentje:

#5 Te miről beszélsz? Megbízható az oldal. Már rendeltem onnan, ki is szállították, működik. Utánvétellel fizettem a futárnak!

Azonban, a másik rendelésemet vissza mondtam, írták is, hogy törölve, erre ma hozzá ki a futár...szintén utánvétellel kellene fizetnem...

2021. aug. 12. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!