Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Honnan tudom, ha felújításra...

Honnan tudom, ha felújításra szorul a villanybojlerem?

Figyelt kérdés
Max. 10 éves, de erősen rozsdásodnak a hozzátartozó csövek, és mivel kicsi a lakás, néha csöpög belőle víz, olyan páraszerűen. Működésre hibátlan. Jövő év vége felé el akarom adni a lakást, hívjak szerelőt a bojlerhez vagy legyen ez a következő lakó problémája? Akinél már szereltek bojlert, k.b. hány forintért csináltatta?
2010. aug. 29. 09:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát én 5 éve vettem a Hajdu-t és még idáig semmi külső jele nincs, hogy bármi javításra szorulna.

Vízkövezve sem volt még.

A régi bojlerünknél a hangja alapján lehetett következtetni, hogy ráfér a vízkövezés.

Ilyen súgó hangja volt mikor fűtött, mint mikor forralod a vizet egy fazékba, és gyöngyözik az alja, olyan hangja volt.

Ennek még ilyen hangja sincs.

Ha jövőre eladod a lakást, az új lakó több, mint valószínű le fogja cserélni a régi holmit, egyrészt mert vannak már annál energiatakarékosabb berendezések is, és amúgy is cserélni fogja, mert én sem viselnék el egy megviselt háztartási gépet az újonnan vett lakásomban.

2010. aug. 29. 20:19
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Akkor szerinted a rozsdás csövekkel mit csinálhatnék?

Vagy hagyjam így?

2010. aug. 29. 20:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha falon kívüliek a csövek, azokat cserélheted, vagy kezeld Hammerite festékkel, közvetlen a rozsdára kenhető, még előkészíteni sem kell. Igaz kicsit húzós az ára, de addig sem éktelenkedik rozsdásan míg ott laksz.
2010. aug. 30. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!