Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Rendelt már valaki a Joom...

Rendelt már valaki a Joom nevű oldalról?

Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni egy airpodsot csak nem tudom hogy megéri e. Aki rendelt már valamit írja már le a véleményét.

2021. aug. 8. 11:10
 1/3 anonim ***** válasza:
70%
És miért innen? Az eredeti pro itt 88 ezer + áfa, a magyar Apple oldalon 99.990 Ft, és akkor még feltételezzük, hogy nincs semmi átverés, tényleg magkapot amit rendelsz. Ha meg valami utángyártott kínait akarsz, azt megveheted bárhol. Hagyd, nem éri meg.
2021. aug. 8. 11:17
 2/3 anonim válasza:
100%
Én rendeltem egy fülbedugható fülhallgatót ami hasonlóan néz ki az Apple airpod pro-hoz. Én lehidaltam a hangminőségtől. Nincs rajta aktiv zajszűrés de mind az iPhonommal mind a mac-kel jól működik. Ez nem Apple termék de a minősége jó. Kb másfél hónapja használom már, egyszer tokostól leejtettem és a fülesek is kiestek a kezemből néhányszor de eddig szerencsére ez nem okozott problémát.
2022. márc. 30. 19:51
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak ajánlani tudom. Én apple töltőt vettem. 12 ezer helyett 8 ezer volt postával meg mindennel együtt. Jó, és 5-10 perccel gyorsabban is tölti fel a telefont.

Vagy eredeti, vagy nagyon jó. 1,5 éve használom, semmi baja!

2023. nov. 11. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!