Rendelt már valaki a Joom nevű oldalról?
Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni egy airpodsot csak nem tudom hogy megéri e. Aki rendelt már valamit írja már le a véleményét.2021. aug. 8. 11:10
1/3 anonim válasza:
És miért innen? Az eredeti pro itt 88 ezer + áfa, a magyar Apple oldalon 99.990 Ft, és akkor még feltételezzük, hogy nincs semmi átverés, tényleg magkapot amit rendelsz. Ha meg valami utángyártott kínait akarsz, azt megveheted bárhol. Hagyd, nem éri meg.
2/3 anonim válasza:
Én rendeltem egy fülbedugható fülhallgatót ami hasonlóan néz ki az Apple airpod pro-hoz. Én lehidaltam a hangminőségtől. Nincs rajta aktiv zajszűrés de mind az iPhonommal mind a mac-kel jól működik. Ez nem Apple termék de a minősége jó. Kb másfél hónapja használom már, egyszer tokostól leejtettem és a fülesek is kiestek a kezemből néhányszor de eddig szerencsére ez nem okozott problémát.
3/3 anonim válasza:
Én is csak ajánlani tudom. Én apple töltőt vettem. 12 ezer helyett 8 ezer volt postával meg mindennel együtt. Jó, és 5-10 perccel gyorsabban is tölti fel a telefont.
Vagy eredeti, vagy nagyon jó. 1,5 éve használom, semmi baja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!