GPS jeladó vagy más ötlet?
Bármilyen kreatív,nem túl drága megoldást,ötletet szívesen fogadnék egy enyveskezű kolléga kiszűrésére és megleckéztetésére.
Munkahelyi öltöző hűtőszekrényéből rendszeresen eltűnik egyik másik ember szendvicse, ebédje.
Sok ember megfordul, takarítók is, szóval nehéz megoldást találni.
Kamera opció nem annyira lehetséges.
Valami jeladó, bármi,ami bemérhető, fogalmam sincs mit lehetne, amivel meg lehetne találni az illetőt.
Ha van bármilyen ötlet, ne tartsd magadban!
Én még a csili paprikát eröltetném. Koliba szórakoztam vele. Házi csili paprika por alaposan belerakva ebbe abba. Utána senki nem nyúlt már semmihez.
Valami szendvicsbe is raktam vastagon, meg ice teába. Az ugye visszafele is csípni fog rendesen.
Amúgy igen, a gps sajnos itt nem megoldás. De trükközni lehet, hogy elmenjen a kedve az ilyenektől. Akár mustárral töltött fánk is jó opció lehet.
Csalikaja brutál hashajtóval, de mi legyen az?
Hashajtó célra nem szabad ricinusmagot használni, mert mérgező. (ettől függetlenül egy szemtől egy napon át lehet fosni és okádni, a szervezet annyira meg akar tőle szabadulni)
Hashajtó + altató is, máskülönben elbújik, elmenekül, amikor rájön a fosás.
De ha megláttok valakit a sarokban alukálni telibefosott ruhával, akkor meg is van a tolvajotok.
Gondoltam én is hashajtóra meg egyéb gusztustalan dologra is,de véletlenül se akarnám kinyírni.
Nehogy valami gyógyszerérzékenysége legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!