Mi blokkolhatja? Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Még régebben beszereztünk egy Media-Teches mikrofont de azóta nem működik. Nagy eséllyel blokkolja valami a gépen a mikrofon eszközöket. Mert próbáltunk már fülhallgatós mikrofont is és az se működött. De ez működik másik eszközön, és ha jól emlékszek a fülhallgatós mikrofon is jó más eszközön. Valami blokkolja nyilván a mikrofonokat. Mi blokkolhatja? Mit lehet tenni hogy ne blokkolja, és működjenek a mikrofonok?2021. aug. 3. 18:17
1/16 anonim válasza:
Maga a hangkártya sem látszik, vagy csak nincs hang? Vagy netán USB-s a mikrofon?
2/16 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem látja a mikrofont. Próbáltam elől bedugni, próbáltam hátul, sehogy se látja. Nézelődtem ott a hangbeállításokban de semmi. Nem tudom számít-e de asztali mikrofon.
Úgy értve nem látja hogy bedugom. És semmi. Ott ha megnyitom a hangot kéne lennie egy 3. sávnak ami a mikrofoné, de nincs :/ (az 1. a hangszóró, a 2. a belsőmikrofon ami értelemszerűen szintén nem működik. Ja és ez asztali gép)
2021. aug. 3. 22:00
3/16 anonim válasza:
Asztali gépben belső mikrofon? Itt valami sántít. Biztosan nem az a mikrofon bemenet? Nem feltétlenül kell érzékelnie a csatlakozást, sőt.
4/16 A kérdező kommentje:
Akkor lehet az nem belső mikrofon. Sajnos én nem értek ezekhez az elnevezésekhez :/ De szerintem ez tényleg nem belső mikrofon. plusz ez már akkor is van amikor nincs bekötve a mikrofon.
2021. aug. 3. 22:14
5/16 A kérdező kommentje:
Őőh ez nem az amire gondoltam. De a mikrofont sajnos még mindig nem látja.
2021. aug. 3. 22:16
6/16 anonim válasza:
Kaphatunk egy képet a hangbeállításos ablakról? Így látatlanban elég nehéz. Hogyan csatlakozik a mikrofon a géphez, Jack?
7/16 A kérdező kommentje:
igen, jack. mindkettőt felét próbáltam ahogy mondtam. De nem jeleníti meg abban az ablakban. Most is be van dugva a mikrofon.
Itt a kép: [link]
2021. aug. 3. 22:26
8/16 anonim válasza:
Ja, át kéne kattintani a Recording fülre :)
9/16 A kérdező kommentje:
ott csak a digital audio van. A mikrofon meg be van kapcsolva, és bele is beszéltem szóval nem hiszem hogy az az és nem mozgott ott az a csík aminek kéne mozognia amikor egy hangot érzékel. Vagy ha mégis valami hiba mégis van. A hangtáv fel van tolva.
2021. aug. 3. 22:34
10/16 A kérdező kommentje:
Kihúztam mégis ott van. Akkor az valami más lesz.
2021. aug. 3. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!