Gls futár mennyivel előtte telefonál, mielőtt ideér?
Figyelt kérdés
Nem emlékszem, pedig jött már futár máskor is.. akkor hív, ha itt van a kapuban, vagy pár perccel előtte?2021. aug. 3. 13:49
1/11 anonim válasza:
Engem olyan 5 perccel előtte szokott.
2/11 anonim válasza:
"5 perc és ott vagyok" általában
3/11 anonim válasza:
De amúgy azért hívnak általában, hogy biztos otthon vagy-e, szóval valószínüleg nem az ajtóba fog hívni.
5/11 anonim válasza:
Nem mindig hív, nem köteles. Engem csak akkor szokott 5-10 perccel előre, ha pl. csak miattam kanyarodna erre, hogy feleslegesen ne jöjjön.
Egyébként a szállítás reggelén kapott értesítőben benne van a futár telefonszáma is, fel tudod hívni, ha egyeztetni szeretnél.
6/11 Ypszilon1980 válasza:
Nekem 2-10 perccel azelőtt szokott szólni.
7/11 anonim válasza:
Nem mindig hív. Néha csak jön. De ált. pár perccel előtte.
8/11 A kérdező kommentje:
Oké köszi a válaszokat, felhívtam közben
2021. aug. 3. 15:23
10/11 A kérdező kommentje:
Nem értem mi a gondod, az utolsó válasz után 1 órával írtam, hogy felhívtam. Mi a gond? Elolvastam előtte a válaszokat. De én is szeretlek azért.
2021. aug. 10. 11:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!