Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Rendeltetek már az Apple...

Rendeltetek már az Apple oldaláról?

Figyelt kérdés
Mennyire biztonságos és gyors?

2021. aug. 3. 08:00
 1/6 anonim válasza:
100%
Az apple store-ra gondolsz, amihez mobilon is van egy applikáció? Én május 16-án este rendeltem onnan egy adaptert, május 18-án reggel pedig már nálam volt, ingyenes kiszállítással. Ez az egy élményem van velük kapcsoltban.
2021. aug. 3. 08:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen-igen, arra gondoltam. Naaa szuper, ez pozitív nagyon.
2021. aug. 3. 08:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Rendeltem többször is.

Azért az Apple-el kapcsolatban azt megkérdezni hogy mennyire biztonságos... 😂

Ők nem a sarki géesemes srác aki a kukákból összeszedett szemetet árulja!

A megadott szállítási időket tartják. Ha valami van raktáron az 1-2 nap max. De inkább 1! Nekem másnap délben a kezemben volt a rendelésem minden alkalommal, pedig akkor Kaposváron laktam, nem Vecsésen a reptér mellett ahova akár gyalog is kihozhatta volna a futár a csomagot.

Ami nincs, vagy egyéni konfigot rendelsz, azt akkor küldik amikorra írják a weboldalon vagy az applikációban. Csomagkövetés tökéletesen működik. UPS-el küldik a rendelést.

2021. aug. 3. 08:46
 4/6 Morzsi007 ***** válasza:
Én nem rendeltem még semmit, de ez egy hivatalos webshop, ha ez nem megbízható, akkor semmi sem. Inkább innen rendelnék, mint valami GSM boltból, ha arról lenne szó.
2021. aug. 3. 09:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Magam már sok alkalommal rendeltem tőlük, amennyiben valami készleten van, úgy valóban 1-2 nap alatt megérkezik. Ha nincs készlet, esetleg egyedi terméket konfigurálsz, akkor is a várható szállítási intervallumban meg fogod kapni.

A világ legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező vállalatának hivatalos oldala, így természetesen megbízható.

2021. aug. 3. 10:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha az Apple saját hivatalos oldala nem biztonságos, akkor semmi más a világon. :D
2021. aug. 3. 10:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!