Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az új hely ahová költözöm...

Az új hely ahová költözöm Budapesten a Telekom csak 150 mbites netet tud bekötni, a vodafon viszont tud 1 gigabiteset is ugyanúgy kábelesen? Ezt hogy?

Figyelt kérdés
(nem akarom a rossz vodafont)

2021. aug. 1. 20:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Tudnád definiálni a jó és a vacak net közti eltérést ?
2021. aug. 3. 08:37
 12/15 A kérdező kommentje:
11#. Arra gondol amire én is, hogy a Telekom hálózatához képest mindegyik gyengébb és kevésbé megbízható itthon.
2021. aug. 8. 07:14
 13/15 anonim ***** válasza:
A Digi is folyton leáll, az se jobb.
2021. aug. 8. 23:32
 14/15 anonim ***** válasza:

A digi mikor áll le ? Nekem itthoni szerver fut róla (több ismerősöm Angliában az én gepemrol néz tévét ) és beton stabil.

Annyi hogy a gigabit net nem igazan tudja a gigabitet de annyit fizetek amennyit a telekommal a 300 megtanít koruliert fizetnek és 400-800 kozott megvan. Feltöltésre meg a 2-300 megabit mindig .

Előtte UPc volt ami már Voda kb 9 évig szinte soha nem volt gond vele.

2021. aug. 9. 21:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Az utóbbi hetekben egyre többször megszakad. Kétszer kijöttek, aztán routert cseréltek, de még mindig nem jó. Ja igen, ez Magyarország, van, ahol jó, van, ahol rossz.
2021. aug. 9. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!