Vga monitor kábelt szeretnék összekötni scart-csatlakozóval. Megtudnám ezt házilag csinálni? (bővebben lent)
A dvd lejátszót szeretném összekötni a monitorommal hogy lehetne ezt házilag megcsinálni? Mondjuk valahogy összekötni a vga-t a scart-al. Ha nagyon bonyolult akkor persze veszek ilyet mert láttam az egyik boltba,de gondoltam ha én rakok össze egy ilyet azzal pénzt spórolok meg. És legalább tanulnék is belőle.Várom a válaszokat:)
ja a monitoron két bemenet van egy régi és egy újfajta bemenet. A dvd lejátszón pedig egy scart és av kimenet van.
Nem rossz amit linkeltél, csak van egy kis eltérés a két videójel felépítése között. Nem kompatibilisek egymással. Tehát itt nem arról van szó hogy senki sem tudja hogyan kell két csatlakozót összekötni, hanem arról, hogy némi átalakításra van szükség magán a videójelen. Ezt aktív elektronika tudja elvégezni.
Ha figyelmesen elolvasod a linket, találsz egy fórumot ami erről ír, igaz angol nyelven. Ebben szó esik arról, hogy a kábel csak bizonyos videókártyákkal működik, ráadásuk egy POWERSTRIP nevű progival amit le is tudsz tölteni. A kettő együtt képes arra, hogy a VGA kimeneten már a megváltoztatott videójel kerül ki, természetesen mémi állítgatás árán.
Mivel nálad nem számítógépről menne ki a jel a VGA kimenetről a TV felé, hanem SCART-ról VGA monitorra, ez a megoldás nem segít neked.
Viszont amit belinkeltem, az számítógép vagy sem, minden környezetben alkalmazható. Már sok ügyfelemnek rendeltem, mindenki elégedett volt vele, természetesen mindig kipróbálom.
Kicsit megkésve,bár de......
Igen meg lehet csinálni ezt a kábelt! Néhány ellenállás,meg tranzisztor kell bele,na és egy csepp titok,és már működik is a kábel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!