Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Asus Rog Spatha egér probléma?

Asus Rog Spatha egér probléma?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy Asus Rog Spatha egerem és olyan jelenséget csinál hogy kattintásra nem reagál semmit szóval az egeret érzékeli meg a kurzor is mozog a kijelzőn viszont nem tudok semmire kattintani mert arra már nem csinál semmit! Arra is gondoltam már hogy szoftveres probléma mert mostanság vannak hibák. Tudna valaki segíteni? A válaszokat előre is köszönöm!

2021. júl. 29. 18:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Viszonylag hamar tönkre ment benne nekem is az akku, felpuffadt és talán nyomott is valamit, de az tuti hogy hasonló anomáliákat okozott. Szétszedtem, kiszedtem belőle a megdagadt Liion akkut és meg is oldódtak a problémái. Természetesen azóta vezetékkel használom, lehetne bele rendelni akkut, nézegettem a neten, de eleve nem is annyira szerettem, mert hamar lemerül.
2021. júl. 29. 18:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Az aksit azt néztem és hát olyan mintha kicsit ilyen kerek forma lenne de néztem videókat aztán ez jó. Viszont nekem vezetékkel se működik a klikk.
2021. júl. 29. 18:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Az akku nem kerek, kis lapos téglalap amikor rendben van.
2021. júl. 30. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!