Mitől lehet hogy elmászkál a kurzorom?
Figyelt kérdés
kis apró mozgással felfelé, úgyhogyp ersze én nem nyúlok hozzá. Touch-ot használok, de egér is van fenn anyuméknak egyébként. Annyira zavar...2010. aug. 28. 12:58
1/5 anonim válasza:
Nekem is szokott. A régi görgős egerek nem csináltak ilyeneket :)
2/5 anonim válasza:
Tisztítsd meg az egeret is meg a felületet is, amin mozgatod. Amúgy sima vagy érdes felületen mozgatod az egeret? (ez is számít)
3/5 anonim válasza:
13:02 - Nem, a golyós nem vibrált, csak beragadt, ha elkoszolódott.
4/5 A kérdező kommentje:
Rendben! Koszos a touch pad ezek szerint?:S
2010. aug. 28. 15:31
5/5 anonim válasza:
Lehet, minimum az ujjlenyomatod ráviszi a koszt, tisztítsd le, én monitortisztítóval szoktam letisztítani időnként az egeret is, azt a felületet, ahol az egér mozog, meg az összes ilyen egér-funkciós felületet, az direkt olyan összetételű, hogy a gép elektronikáját nem károsítja, segíteni szokott. Ez is koszolódik, teljesen normális, nincs miért meglepődni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!