Körkéses vagy rezgőkéses villanyborotva a jobb?
Apple - Samsung, Mercedes - BMW, kutya - misszionárius...
Kinek mi, nem lehet egyértelműen eldönteni. Ami neked jobban bejön, azt használd, nem azt, amelyik az összeolvasottak szerint jobb.
Én majdnem mindig körkésea villanyborotvát használtam, nagyrészt Phillips, volt hogy Remington, aztán egyszer kipróbáltam egy rezgőkésest. Rövidebbre nyírta, majdnem olyan rövidre, mint egy hagyományos borotva, viszont az erősebb szőröket egyáltalan nem vitte le, akármeddig próbáltam, valószínűleg a szitán nem mentek át.
Épp a napokban tettem egy újabb próbát egy Braun készülékkel. Nos, ez is van olyan szőrszáll, amit nem vagy csak nagyon nehezen visz, emellett körülményesebb és kíméletlenebb vele borotválkozni, mint a körkéses borotvakkal, beleértve a belépő szintű Philipset is. Mondjuk talán kicsit rövidebbre lehet vele vágni. Hozzáteszem, nekem az átlagosnál jóval erősebb az arcszőrzetem, vastagabbak a szálak, szóval gyengébb arcszőrzetű embereknek lehet hogy jobb a rezgőkéses.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!