Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » SOS!!! Légyszi valaki segítsen...

SOS!!! Légyszi valaki segítsen elfordult a képernyőm?

Figyelt kérdés

2021. júl. 25. 21:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Ctrl + Alt + Nyilak
2021. júl. 25. 22:01
 2/11 A kérdező kommentje:
Már próbáltam de nem működik😭😭😭😭😭
2021. júl. 25. 22:04
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Újraindítás?
2021. júl. 25. 22:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Milyen operációs rendszer? VGA driverek rendben vannak? Esetleg vírusellenőrzés meg volt?
2021. júl. 25. 22:06
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi 4-es hogy segíteni próbálsz de én olyan vagyok mint egy nagyi a gépek terénél
2021. júl. 25. 22:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogy fordult el a képernyő? Nem értem.
2021. júl. 25. 22:16
 7/11 A kérdező kommentje:
Most indítottam újra és semmi
2021. júl. 25. 22:17
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát hogy a kép amit látsz az fejjel lefelé van
2021. júl. 25. 22:18
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha windowsod van, akkor tudni kellene a verziót.

Ehhez nyomd meg a start gombot(a képernyő bal alsó sarkában) keresd meg a futtatás részt, és írd be, hogy cmd.

Megjelenik egy fekete ablak. Kde beírod, hogy winver, bejön egy másik ablak, ebben fogja kiírni, melyik rendszer van a gépeden.

Ez lehet Windows 95-től Windows 11-ig bármelyik.

Ha driver problémád van, akkor eszközkezelőn belül kikeresed a videókártyát, ráklikkelsz, ott van olyan, hogy driver eltávolítása. Eltávolítod(,ilyenkor átvált integrált kártyára(ha csak az van, akkor marad azon)), és újratelepíted a drivert. Ez valóazínüleg megoldja a problémát.

Ha vírus van a gépeden, akkor keresd meg a Windows Defendert(Windows vista/7/8/8.1/10/11), és futtass le egy teljes ellenőrzést. Ha Windows XP, vagy régebbi az operációs rendszered, akkor pedig a biztonság központot(ha jól rémlik)keresd fel, és itt ellenőriztesd.

Ha valamit nem értesz, szólj, és még részletesebben elmagyarázom.

Amit furrytail mondott, azt pedig úgy kell csinálni, hogy egyszere nyomod le a ctrl+alt+valamelyik nyíl gombot, épp úgy, mint amikor a feladatkezelőt(ctrl+bshift+esc), vagy a biztonsági beállításokat(ctrl+alt+del) nyitod meg.

2021. júl. 25. 22:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Ezeket nézd meg, amit itt írnak, hátha:

[link]

2021. júl. 25. 22:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!