Az aki csak diák vehet elő fizetésre telefont a telekomtol?
Figyelt kérdés
2021. júl. 24. 12:04
11/15 anonim válasza:
Nekem se kelllett önerő a telóhoz, javában dolgoztam már. Semmi jövedelmet nem kértek. Pedig a 2. Telómat hoztam ki
12/15 anonim válasza:
Az a mobilszolgáltató, amelyik nem kér semmilyen önerőt nem kér, ill. nem ellenőrzi azon ügyfeleit, akik részletre vesznek készüléket, az felelőtlen, ill. ügyfelei tudhatják, hogy a saját felelőtlenségét a jól fizető ügyfeleivel fizetteti végsősoron ki.
13/15 anonim válasza:
Mobilszolgáltatót kérdezett a telekomot.
14/15 anonim válasza:
Teljesen új előfizető, aki készüléket is hozna ki, 99%, hogy kérnek előleget
Régi előfizetőtől már kevésbé szokás, de most nem erről van szó (nekem is kiadták a Mate 40 Pro-t előleg nélkül is, de korábban a P7-hez kellett 40.000 ft előleg)
15/15 anonim válasza:
Nekem új előfizetéssel se kellett előleg a telekomnál. Nem voltam diák, nem kértek jövedelemigazolást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!