Nemzetközi angol billentyűzet mennyire zavaró? Lehet cserélni?
Én sok-sok éve használok svéd billentyűzetes laptopot a Windows-ban magyar billentyűzetkiosztást is beállítva, mint látható, nem okoz gondot. Ha nem vakon gépelsz, akkor azért igényel némi megszokást.
Ahogy #2 írja, az í-vel lehet probléma, ahhoz be kell állítani egy külön billentyűkombinációt.
Típustól függően a csere is megoldható lehet, de arra számolj rá legalább 10-20e Ft költséget.
Egyébként lehet kapni billentyűzetmatrica-készletet, azzal is "ismerősé teheted" a US billentyűzetet.
Köszönöm!!😁
Bevallom utána az #1.válaszadó ötlete ugrott be nekem is,hogy tudok venni hozzá,ha nagyon kell billentyűzetet. A cserét meg többre gondoltam,úgy minimum 60-ra,úgyhogy,ha ezek az alternatívák,amiket írtatok nem igazán lennének kényelmesek,akkor ezeket biztosan megfontolom.😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!