Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha az uv lampamba uv-9W...

Ha az uv lampamba uv-9W 365nm-lampa talalhato akkor ha ezt veszem hozza azzal mukodni fog?

Figyelt kérdés
[link]

#Uv cso
2021. júl. 22. 17:57
 1/4 Szirty ***** válasza:

A lámpádról azt írod hogy "UV lámpám 9W" azután linkelsz egy fénycsövet és megkérdezed jó-e bele.

Hogy érzed? Nem kellene a válaszhoz tudni azt hogy milyen lámpád van milyen foglalattal?

Amit linkeltél egy 4000 kelvin színhőmérsékletű FEHÉR fénycső G23 foglalattal.

Ebből annyi látszik hogy ami stimmel az a teljesítménye: 9W

Ami nem stimmel meg az hogy ez Nnem UV cső.

Hogy a lámpádban G23 foglalat van vagy más azt nem írtad le.

2021. júl. 22. 19:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazabol kicsit sem ertek hozza azert nem irtam le. De ha megmondod hogy merre talalom ezt a leirast akkor nagyon szivesen leirom 🥺
2021. júl. 23. 12:35
 3/4 Szirty ***** válasza:

Értem én hogy nem tudod leírni, de meg kell értened, hogy ha nem tudod leírni akkor nekem semmi esélyem kitalálni.

Pl. leírod a lámpád gyártójának nevét, típusát, az adattábláján található összes szöveget, képet küldesz amin látható a foglalat, keresel a neten egy olyat amilyen a tied és linkeled, stb.

Megfelelő információ nélkül nincs jó válasz.

2021. júl. 23. 17:20
 4/4 A kérdező kommentje:

[link]

Nekem ez a gepem van

2021. júl. 25. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!