HP DeskJet 3635 nyomtatóm van 3 az egyben. Miért nem nyomtat?
Figyelt kérdés
Villog a panelen a bal odali patron ikon. Kivettem a bal oldalit az a szines, papirzsebkendőre szivattam a tintát és van benne. Gondoltam akkor megnézem a feketét. De abban is volt. Nem annyira jött de jött. Most mit tudok tenni. Folyamatosan problémám van a nyomtatókkal. Ez egy utángyártott de idáig ment vele. Ha meg kifogyott volna akkor nem jönne semmi festék a patronból. Kinek van ilyen gépe?2021. júl. 17. 13:51
1/3 anonim válasza:
"Ha meg kifogyott volna akkor nem jönne semmi festék a patronból."
Nem fogy ki nullára. Megsülne a nyomtatófej.
2/3 anonim válasza:
Nem csoda, hogy folyamatos problémád van, mert a tintasugaras nyomtatókat arra tervezik, hogy használják néhány évig és utána lecseréljék másikra. Hát még ha utángyártott patronnal üzemeltetik. Meg kell érteni, hogy a nyomtatás drága mutatvány. Ha tudod nélkülözni a színeket és nem grafikákat nyomtatsz, akkor egy mono lézernyomtatóval sokkal többre mennél.
3/3 anonim válasza:
A tintasugaras nyomtatók csak az elektronikai hulladékot szaporítják. Vegyél lézert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!