Időtálló laptop?

Figyelt kérdés
Tudom, laptopoknál nem szokás évtizedre tervezni, de nem is ez a célom. Azt olvastam sok helyen, hogy a Lenovo notebookok hamar tönkremennek, ezt szeretném elkerülni. Esetleg valakinek van tapasztalata konkrét géppel, vagy csak márkával, hogy milyenre érdemes beruházni? Egyetemi éveimre kell, jó lenne, ha legalább egy 4-5 évet kibírna. (300 max 370 ezer környékén fordítanék rá. Nem csak tanulásra használnám, egy normális processzort szeretnék bele, 16 ramot és dedikált videókártyát, ami nagyon basic játékokat és programokat elfuttat. És igen, mindenképp laptopra van szükségem, nem veszek asztali PCt.)

2021. júl. 14. 12:55
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
A DELL-ek nagyon masszívak (nem véletlenül szeretik az iparban), akár használtban is gondolkodnék.
2021. júl. 14. 13:09
 2/10 anonim ***** válasza:
59%
Mondjuk, ha a rászánt összegből nem akarsz "megmenteni", akkor nem kell használtat venned, ennyiből már simán kijön új is. Konkrét típust már csak azért sem mondanék, mert jópár féle extra szempontod lehet még (nekem mostanában pl. éppen a jó kis világító billentyűzet hiányzik.) :-)
2021. júl. 14. 13:13
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Dell Vostro, de ennyiért már akár Latitude is.
2021. júl. 14. 14:07
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!:D

Igazából a kinézete nem érdekel, bár inkább NEM "gamer" laptopot vennék, de nem zavarna. Keresgélek akkor a Dellek között.

2021. júl. 14. 14:17
 5/10 anonim ***** válasza:
65%
Dell Latitude széria. Üzleti felhasználásra készült gépek, tartósak, strapabíróak. Én most vettem egyet fél éve, 4 éves a gép jelenleg és a tapasztalatok alapján simán benne van még ugyanennyi.
2021. júl. 14. 14:18
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
dell inspiron 3537
2021. júl. 14. 14:43
 7/10 anonim ***** válasza:
#6: Aha, egy 7 éves modell, 4. generációs procikkal és 4GB Ram-mal, ráadásul Inspiron, ami az alsó kategória...
2021. júl. 14. 14:51
 8/10 anonim ***** válasza:

7

De új is jó!

2021. júl. 14. 15:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Kinek a pap, kinek a pap lánya köp bele a levesébe. Kb 10 éve volt problémám egy akkori Latitude-el. Egyszerűen gallyratette az akkut, ha véletlenül lemerült. Letiltotta? És ahogy a neten vadászgattam, nemzetközileg sokan átkozták akkor a Dell-t.
2021. júl. 14. 18:18
 10/10 anonim válasza:
100%

Igen, eleg tartos a Dell, testvérem 10 éve használ egy Inspiront. Viszont a kezdettől hűtési problémái vannak.

Lenovobol a ThinkPad széria nem osszekeverendo a többivel. Ezek elpusztíthatatlan gépek, abszolút profik. Nem véletlen, hogy a Nemzetközi Urallomason is ilyeneket használnak:

[link]

Asus TUF is a tartossagra van tervezve.

Ha nem is gamer laptopot szeretnel, de az ultrabookokat messze kerüld el, ha a tartósság, javithatosag fontos szempont.

2021. júl. 18. 08:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!