Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Emagról rendelt laptophoz jár...

Emagról rendelt laptophoz jár tőltő, laptop táska?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Emagról szeretnék rendelni egy Lenovo FullHd laptopot és nem tudom adnak e hozzá laptop táskát és töltőt. Válaszotokat előre is köszönöm!😊

2021. júl. 12. 13:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Táskát nem hiszem, töltőt mindenképpen kell. Amúgy tuti nincs valahova leírva?
2021. júl. 12. 14:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Töltőt biztosan adnak, táskát általában nem szoktak.
2021. júl. 12. 14:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Töltő mindenképp jár a géphez, táska többnyire nem. De nézz szét, mert szinte biztos, hogy az emagtól olcsóbban is megtalálod, pl. notebook.hu
2021. júl. 12. 16:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszónöm a válszokat! Sajnos nem volteírva hozzá.
2021. júl. 12. 16:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Laptopot töltő nélkül árulni még soha nem láttam. Táskát meg szerintem jobb is, ha nem adnak hozzá. Általában csak valami olcsó, egyszerű táskát dobnak mellé, ami jobb lehet a semminél, de többnyire ronda és nem is túl praktikus. Ha külön kell venned mellé táskát, akkor legalább olyat veszel, ami megjelenésre és funkcióra is jobban illik az ízlésedhez, igényeidhez és nem csak azért fogsz egy vacakot használni, mert ingyen adták hozzá és sóher vagy külön pénzt adni érte.
2021. aug. 3. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!