Adót egy ASUS Eee PC 4G ezen gyárilag Windows xp van. A kérdés az, lehet e Windows 10-et rátenni?
Mármint erre? [link]
Se a CPU, se a RAM nem lenne elég a Windows 10-nek, de még a 4 GB-os SSD-re se férne el.
A Windows 7 talán elfutna, de neki is kevés lenne a 4 GB-os tárhely.
512MB RAM és 4GB SSD van benne. Ezek így ketten kevesek a Windows 10 futtatásához. A CPU-ja lehet hogy megfelelő a Windows 10-hez de a RAM és az SSD kevés :(
Követelmények: [link]
Amúgy sajnálom :( De azért a válaszom valamennyit ér :)
***De azért a válaszom valamennyit remélem ér :)
(remélem az kimaradt)
Köszönöm mindenkinek, tehát nem megy rá
Akkor kiteszem ház előtt a kukára!
Hát, lehet kritikát megfogalmazni ezzel szemben, lassú és pici, egy kis számítógép, a tabletnél nehezebb és esetlenebb, és abból a kellemes interfaceből, ami a tablet, semmit nem nyújt a zsugor XP képernyő.
Nekem a párom kattant rá, a lányok ilyen látványpékségesek, előbb vettünk egy laptopot, hozzá mindent, majd kijelentette, hogy ez nehéz, akkor lett az ASUS, az meg nehéz volt, bár pici, meg hogy lassú. Most nálunk is a szekrényben mindig átkerül máshová, ha az kell, ami alatta volt. :D
Mondjukilag el szoktam vinni ezt is akkor, ha évente kétszer PPT file-os oktatást tartanék, hátha tönkremenne épp a laptop (az elmélet hibája, hogy projektort nem viszek, ha az ottan tönkremegy, akkor kampó...).
De nekem legalább van két XP-re való szoftverem, amihez használhatom külön.
Szóval nem dobom ki, de ez akkor is egy zsákutca volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!