Létezik Androidos ebook-olvasó, vagy hasonló eszköz GPS-szel?
Figyelt kérdés
2021. júl. 10. 13:21
2/11 A kérdező kommentje:
Nem rémlik, hogy tabletet írtam volna... tűző napon is azt vennéd elő egyébként?
2021. júl. 10. 13:29
3/11 A kérdező kommentje:
Na jó, igazad van, ez is hasonló eszköz. Akkor úgy kérdezem, hogy eink kijelzős.
2021. júl. 10. 13:30
4/11 anonim válasza:
Telefon, tablet.
Ebook olvasó nincs olyan specifikációkkal amit te írtál, mert azt már tabletnek hívják!
Az ebook olbasónak pont az a lényege, hogy az olvasáson kívül max macskát dobálni jó. Ezért fogyaszt keveset és ezért olcsóbb.
Tipikusan olyan kérdés, hogy mindent szeretnél egy eszközben ami nem lehet, vagy nem az a neve... Talán gondold át mit szeretnél... Ha csak olvasni és navigálni, akkor vegyél egy ebook olvasót, meg külön egy gpst
5/11 A kérdező kommentje:
Androidos e-book-olvasók mindenesetre vannak, nekem is van, csak nincs benne sem GPS, sem Bluetooth. Ez nem csak olvasásra jó, bár nyilván a kijelző behatárolja a lehetőségeket.
2021. júl. 10. 13:49
6/11 anonim válasza:
"nincs benne sem GPS, sem Bluetooth"
mert ebook olvasó.
7/11 A kérdező kommentje:
Nyilván azért, ezért írtam ki a kérdést...
2021. júl. 10. 18:05
8/11 Tatyi91 válasza:
Léteznek kétkijelzős telefonok, amiknél a hátlapba egy eink kijelző van építve, az androidos is, gps is van és ha megfordítod ott a teljes értékű kijelző. Ennél jobbat én se tudok, ha ez a vágyad...
9/11 A kérdező kommentje:
Kösz, de a YotaPhone-ok rég megszűntek, amúgy is kicsi és drága lett volna. Nem gond, majd megnézzük, mennyire használható az LCD, meg esetleg majd letöltök térképeket képként az ebook-olvasóra.
2021. júl. 13. 07:56
10/11 Tatyi91 válasza:
Ennek is utánajárhatsz: [link]
Azon kívül kínai gyártók rendszeresen előveszik az ötletet, szóval nem reménytelen jó árban hozzájutni ilyesmihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!