Mi az a kristályos, ragacsos cucc a tévé távirányítójában az elemek pólusainál és mitől képződik?
Figyelt kérdés
Szóval alig 2 éves Samsung tévé távirányítójában már másodjára képződik egy kristályos, ragacsos cucc az elemek pólusainál. Minőségi, alkáli Varta elemeket használok, amik elvieg nem kéne kifollyanak. Akkor meg mi történik? Közel húsz éve szedek szét távirányítókat, de ilyennel nem találkoztam még😟#elem #Kristályos, ragacsos
2021. júl. 8. 10:45
11/12 anonim válasza:
"boltból vásároltam újan"
Ki tudja, hogy a boltban hány hete/hónapja/éve van ott, milyen tárolási körülmények között. Ki tudja, hogy a TV távirányítója - pláne a modern változatok - milyen fogyasztást produkál. Te eljárhatsz a legnagyobb figyelemmel, ha más - akár önhibáján kívül - nem, akkor bukta.
12/12 A kérdező kommentje:
Ja, hogy a raktárban, az más, akkor bocsi, én értettem rosszul. Megnéztem az előbb az elemet, ami kifolyt, 2026-ig érvényes.
2021. júl. 8. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!