Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik a jobb választás...

Melyik a jobb választás Samsung Tab A7 vagy A7 lite?

Figyelt kérdés

Az A7 10,4" míg az A7 lite 8,7".

A tabletet amit sajnos le kell cserélnem főképp olvasásra és videó nézésre használtam, a kijelzője 8"-es volt.

Specifikációk szempontjából talán az A7 jobb választás lenne, de arra amire én akarom használni az olyasmik, minthogy az A7-nek valamivel jobb a processzora nemigen számítanak.

Nem tudom mennyire tervezem cipelgetni, a mobilomnak elég szép, nagy kijelzője van, csak mégsem annyira jó olvasni rajta, mint egy tableten.

A7 lite-nak jobb az ára.

A7 sokoldalúbb olyan szempontból, hogy vehetek hozzá billentyűzetet és tudom notebook-ként használni, de aggódóm, hogy kényelmetlen lesz olvasni rajta, nehéz lesz és nagyobb mint amit meg tudok szokni.

Van valakinek tapasztalata ezekkel a tabletekkel?

Megbántátok a választásotokat?

#választás #tablet #Tab A7 #Samsung Tab A7 lite
2021. júl. 5. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Bármilyen tablethez lehet billentyűzetet kötni, szóval ez sem fontos. Szerintem az A7 Lite bőven jó erre a felhasználásra
2021. júl. 5. 20:56
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem túl kicsi az A7 lite kávája ahhoz, hogy tokkal notebook-ként funkcionáljon?

Valami ilyesmire gondoltam:

[link]

[link]

2021. júl. 8. 21:50
 3/3 anonim ***** válasza:

A Tab A7 lite sokkal kompaktabb készülék, ha magaddal viszed a mérete miatt kényelmesebb, szó szerint minden kis táskában elfér, sőt nyaktáskában is. A 8,7 colon szerintem kényelmes az olvasás, film és videó nézés.

A Tab A7 viszont nagyobb 10,4 colos kijelzővel rendelkezik, van akinek ez előny, film nézés böngészés, olvasás kényelmesebb rajta. A processzor is erősebb.

Mindkettő kifutó széria, de még sok helyen kapható újonnan, sokkal olcsóbban az eredeti árnál. Különösen a Tab A7 lite verzió ára jó.

Azt kell nézni, hogy milyen Android verzió van rajta, a Tab A7 liteon Android 14, ha régebbi, frissíthető rá. Jelenleg Android 9 és újabb jó, régebbi is, de annál már van pár alkalmazás, ami nem frissül, vagy nem telepíthető (minél régebbi, annál több). Az Android 14 ez alapján legalább 5 évig jó lesz, napi használatban az akkumulátor hamarabb elhasználódik, így megéri befektetni kifutó modellbe is.

Hozzá tenném, a régi Android 7-es táblagépem is sok mindenre jó, sok alkalmazás frissül ezen is, de van pár, aminél csak régi verzió használható, meg (nem annyira sok), ami nem is telepíthető, szóval egy 7 éves táblagép is sok mindenre jó, ha az akkumulátor jó.

2024. máj. 16. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!