Huawei okosórát Samsung telefonnal fogok tudni használni?
Láttam, hogy play áruházban is van hozzá app, de rengeteg panaszt is, hogy nem működik megfelelően.
Ha őszinte akarok lenni, alapból bizalmatlan vagyok a huawei-jel, a telefonjaikkal is (családban van, csak a gond van vele), de ár-érték arányban a Honor Band 5-öt találtam legjobbnak arra, amire nekem kell.
Vagy Samsung telefon mellett ragaszkodnom kéne a samus okosórákhoz is? :/
Nekem minden tökéletesen működik, egyetlen egy funkciót nem támogat csak Huawei telefonoknál, a távoli kamera vezérlés.
Samsungban sok program alvó módba kerül, alkalmazásokat külön kell engedélyezni, de ha ezeket beállítottad, onnantól szépen fog működni minden.
(Javaslom úgy telepíteni a Huawei Egészség appot, hogy mobilon rákeresel a telefon típusára, ott rákattintassz a program letöltésére, így a legfrissebbet kapod, és nem erőlteti más app letöltését pluszban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!