Adott egy 20-e Ft os Kínai láncfűrész,megvagyok vele elégedve de kicsi a teljesítménye. 45ccm motorja van gyárilag és ezt szeretném a lehető legnagyobbra cserélni.Mekkora motort tehetek rá és hol érdemes beszerezni?Átépítési keret 20-e.
Figyelt kérdés
2021. jún. 27. 12:16
1/8 anonim válasza:
Élezd a láncot, úgy vág rendesen. Ha kínai az is, akkor lehet, hogy túl mélyet vág. Rendes lánccal jobb lesz. Nagy névtől veheted rá a keskenyebbet. Nem füstöl a fában úgy egész véletlenül?
2/8 anonim válasza:
Valami használt Subaru motor kell.
3/8 A kérdező kommentje:
2-es közel jársz...1-es neked a lánc a motor? Láncot alapban kicseréltem Stihl-re... bújj el..
2021. júl. 3. 20:38
4/8 anonim válasza:
Írtam mást is, nagyjából ennyit tudsz tenni, ha nem erőgép a fűrész. Lehet nem ártana tudnod, mi a mélységállítás, meg hogy mekkora különbség eggyel keskenyebb lánccal is egy gyenge gép. Remélem élezni azért sikerül.
5/8 anonim válasza:
Nem érdemes ezekre filléres nagyobb hengert tenni, lényegében nem lesz erősebb. Viszont vannak gyári tuning hengerek kínaira 13 ezerért ami valóban jók és tartósak de döntsd el neked megéri e.
6/8 A kérdező kommentje:
Átépítési keret 20 e ft-az akkor filléres de a 13e ft henger az nem... értem vagyis dehogy értem mert marhaság...
2021. nov. 27. 10:05
7/8 A kérdező kommentje:
A gép elkészült , nem fért a 20 ezres keretbe de jó móka. 58-as jelzésű főtengej gcs5800, 48mm furatú henger gcs 6120 , Hq 365 sp porlasztó szívócsonk 3D app . Össz költség 27 ezer ft teljesítméní Ms361++
2021. nov. 27. 10:12
8/8 anonim válasza:
Tulajdonképpen erről írtam amit lemarhaságoztál. De itt biztos nem fogom látatlanban összeguglizni mire van szükséged ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!