Kontrollerhiba?

Figyelt kérdés
Adott egy pár hónapja vásárolt utángyártott, vezetékes Xbox kontroller. Egész idáig rendesen működött, most viszont azt csinálja, hogy a középső gomb zölden villog amikor csatlakoztatom a gépemhez. Se az eszközkezelő, se az "Eszközök és nyomtatók" nem ismeri fel. Ötlet hogy mit tudok tenni?

2021. jún. 26. 20:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Valószínűleg azért villog mert keresi a csatlakozást az usb receiverhez.

Mi az hogy utángyártott? Mi a márkája? Mert, ha ilyen kínai vicek vacak akkor az *kuka*

2021. jún. 26. 21:11
 2/6 A kérdező kommentje:

Ez egy utángyártott Xbox 360 kontroller.

Percekig vártam, de nem hagyja abba a villogást :/

2021. jún. 26. 21:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Dugd át egy másik usb csatlakozóba. Ha ez sem sikerül, akkor valószínű, hogy elszakadt valahol a vezeték adatközlő része valahol. Vegyél egy sima usb kábelt és ha van egy ismerősöd, aki szeret barkácsolni, szívesen beforrasztja neked.

A kínai kábelt be kell majd mérni, mert adódnak furcsa esetek.

[link]

A nemzetközileg elfogadott bekötés itt található:

[link]

2021. jún. 26. 22:05
 4/6 A kérdező kommentje:

Ja igen, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy egyik porttal sem működik.

Köszönöm a segítséget 🤗

2021. jún. 26. 22:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha garanciális, akkor visszaviszed és kicserélik.
2021. jún. 26. 22:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Na hát úgy néz ki olcsón megúsztam :D második újraindítás után frissült az Xbox alkalmazásom, kipróbáltam, és most már működik a kontroller. Azért köszi a segítséget, mindenkinek ment a zöld kéz 🥰
2021. jún. 26. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!