Miért nem érzékeli a laptopom a bekapcsolt bluetooth-ot?
Asus laptop.Van rajta bluetooth.Bekapcsolt Sony és Nokia mobiltelefont sem "látja". Miért ?
Vagy a laptop bluetooth-ja csak ilyen billentyűzetet,egeret stb lát,? Hogy is van ez ?
A gépben levő bluetooth adapternek van egy drivere,azt először is fel kell telepíteni.Azzal már elvileg lehet bluetooth eszközöket keresni és aztán társítani.
De sokkal jobban fog működni,ha a telefonhoz is felteszel egy programot.Nekem Nokia telefonom van,ahhoz a Nokia PC Suite van feltelepítve.Úgy állítottam be,hogy automatikusan kapcsolódnak egymáshoz.
Köszi,letöltöttem,ha lesz időm,kipróbálom. DE!! Az én gépemben gyárilag benne van a bl. ! Anno,amikor üzembe helyeztük,a két kapott lemezt automatice beolvastattuk vele/az egyik a W-vista h.b.-vele adták/.
Tehát NEM adapterrel akartam megoldani--Bár lehet,hogy elkérem a fiamtól,bár nincs meg a driver-je,de netről töltötte le hozzá a cuccot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!