Új cigaretta hevítő és vele új cigaretta is nem rég került ki a trafikokba. De mi a neve a hevítőnek? Illetve vannak tapasztalatok iránta, hasonlít az IQOS-ra?
Glo a neve.
Nekem van iqos is, es ezt is megvettem, mert gondoltam hatha olcsobb alternativa lesz, mert a bele valo cucc a is olcsobb sokkal, mint a heets, maga a keszulek ara se ervagas, de szamomra borzaszto.
Marja a torkom, kohogok tole, az ize egett teafure emlekeztet (ne kerdezd az milyen, ez jutott eszembe :D) igaz, van izesitett is, de ugyanez az egett iz megjelenik az osszesben.
Valami oknal fogva, es ez nem tudom, hogy a keszulek hibaja-e vagy en rontok el valamit, de annyira forro az elso ket szivasnal a huvely, hogy szinte egeti a szamat, ez sem egy pozitivum.
Probaltam neki adni 1 napot, hogy hatha az iqos utan furcsa csak es az a baj, hogy ahhoz probalom hasonlitani, de a nap vegere szarabbul ereztem magam, mint amikor aktiv dohanyoskent napi 1,5 doboz cigit szivtam :D
Szoval en elengedtem a temat, maradok az iqosnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!