Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi történhetett ezzel az...

Mi történhetett ezzel az okosórával?

Figyelt kérdés

1 hónappal ezelőtt eladtam ezt az órát. Semmilyen problémája nem volt, most pedig a vevő 1 hónap után zargat, hogy pixeles lett a a kijelző.

[link]

2021. jún. 16. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Használtan adtad el gondolom és magánszemélyként.

Semmi közöd hozzá, hogy egy hónap múlva mi lesz vele. Vagy leejtette vagy egyszerűen elromlott, teljesen mindegy.

2021. jún. 16. 12:12
 2/5 A kérdező kommentje:

igen, használtan adtam el magánszemélyként, de nagyon bánt, hogy engem akar még felelősként beállítani, mert 1 hónap után történt valami az órával

köszönöm a választ

2021. jún. 16. 13:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Vállaltál garanciát érte? Jól működött amikor eladtad? Na ugye, nem vagy már felelős érte. Nincs joga ahhoz, hogy zargasson!
2021. jún. 16. 14:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Te magánszemélyként, használtan adtad el, melyet gondolom ő is tudott. Amikor eladtad még nem volt hibás, eszerint nála romlott el, (lehet, hogy leejtette) ezért semmilyen alapon nem reklamálhat. Te nem egy hivatalos forgalmazó vagy, milyen alapon várná el, hogy vállalj rá garanciát?
2021. jún. 16. 14:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Inditsa újra az órát, általában megoldja
2021. jún. 16. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!