Milyen megbízható, valós adatot mutató éjszakai alvásminőség figyelő készülékek léteznek?
Figyelt kérdés
Nem feltétlen csak a tingli-tangli noname "okosórákra" gondolok itt... Természetesen azok is, de csak a valós adatot mutatók.
Köszi
2021. jún. 14. 10:12
1/4 anonim válasza:
Az alvásminőségedet azt tudod, hogy jó-e vagy rossz, magadtól is. Nekem rossz volt, mentem alvásdiagnosztikára, ott aludtam egy estét beműszerezve, reggel kiértékelik és megbeszélitek a továbbiakat. Nekem bevált, ajánlom neked is, ha úgy érzed gond van.
2/4 A kérdező kommentje:
#1 Már ha idegen helyen el tudok, vagy tudok úgy aludni. Nyilván nem úgy fogok mint otthon, onnantól meg fals eredmény születhet.
2021. jún. 14. 10:55
3/4 anonim válasza:
#2: Egy próbát megér. Csendes, nyugodt helyen vagy, természetesen egyedül egy szobában. De most hirtelen utánanéztem, otthonra is odaadják a cuccot. Kb. úgy aludtam, mint a fickó a képen.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utánanézek.
2021. jún. 14. 11:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!